top of page

Een speciale editie van de basiscursus Teken je gesprek

over gedrag, gedachten en (faal)angst:

5 dagen Teken je gesprek basiscursus + retraite + volpension 1.150 euro

met: Adinda de Vreede, bedenker en auteur Teken je gesprek en Anke Schoppen

        dinsdag 24 (10.30) t/m zaterdag 28 (17.00)  oktober 2023

 

Op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland ligt Nieuw Allardsoog.

 

Een prachtige locatie direct aan een natuurgebied. 

 

 

Deze vijfdaagse cursus is een intensievere versie van de reguliere Teken je gesprek-basiscursus. Naast dat je leert hoe je voor anderen een getekend gesprek maakt en een door het SKJ geaccrediteerd certificaat (24 punten) ontvangt, krijg je de ruimte om in een plezierige, lichtvoetige sfeer persoonlijke issues te onderzoeken en wellicht op te lossen.
In deze cursus is meer tijd en aandacht dan in de gewone cursus om met je zelf aan de gang te gaan. Daarmee is deze cursus de ultieme manier om te ervaren hoe krachtig het visualiseren van je gedachten, gevoelens en gedrag is.  Je zult merken dat een probleem op deze manier “uitpluizen” en vervolgens een getekend, nieuw plan te maken, beter bij je past en makkelijker beklijft en dus logischer om naar te leven. Overdag krijg je les en oefen je met alle sjablonen die ontwikkeld zijn op het gebied van angsten, gedrag en overtuigingen.
In het avondprogramma word je begeleid door Anke Schoppen, creatief coach. Zij heeft een schat aan ervaringen en oefeningen waarmee je 's avonds op een creatieve manier vorm kunt geven, wat er overdag behandeld is. Tussendoor is er tijd om in het prachtige omgeving te wandelen of te fietsen.

De  dagen zijn een inspirerend, inzichtgevend en bovenal een plezierig samen-zijn.

5_edited.jpg
SKJ_logo.png
19.jpg
kaart_edited.jpg

Resultaat

Na de cursus ben je in staat om gesprekstekeningen te maken over allerlei dagelijkse problemen, uitdagingen en successen met volwassenen, jongeren en kinderen.

Je ontvangt een certificaat. Je ontvangt van alle sjablonen handige stappenplannen.

Het SKJ heeft deze cursus geaccrediteerd voor 24 punten.

Let op: alleen voor jeugdzorgwerkers en jeugd- en gezinsprofessionals. De accreditatie is dus niet geldig voor NIP/NVO geregistreerden.

​​​Praktische informatie
Teken je gesprek-trainer:

Bedenker van Teken je gesprek: Adinda de Vreede en
creatief coach: Anke Schoppen.

 

Prijs 1150 euro; is inclusief:

5 dagen basiscursus Teken je gesprek over gedrag, gedachten en (faal) angst.

Een eigen kamer met eigen badkamer en vol pension.

Alle lesmaterialen van Teken je gesprek: reader, stiften, A3 papier, handige stappen-plannen van de sjablonen, gevoelenskaarten en kwaliteitenkaarten.

Prijs is exclusief de boeken Teken je gesprek over gedrag en Teken je gesprek over gedachten. en de helpende gedachtekaartjes (voor volwassen of kinderen)

 


 

 

 

 

Locatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH Bakkeveen

 

​Groepsgrootte: maximaal 11 personen.

Bereikbaarheid:

MET EIGEN AUTO: De afstand vanaf Utrecht is 167 km.

MEERIJDEN:

We helpen je om in contact te komen met andere cursisten

om deze mogelijkheid te onderzoeken.

MET OPENBAAR VERVOER: zie www.ov9292.nl.

18.jpg
7LR.jpg
de-eekhoorn-plattegrond.jpg
Bakkeveen binnen.jpg
14.jpg
20210630_211438.jpg

Heerlijk om zo de tijd te hebben om met elk sjabloon te oefenen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en de puntjes op de i gezet. Deze week was echt een meerwaarde, zowel op het gebied van de methode zelf, als ook voor mij persoonlijk. Ik heb echt mogen merken hoe met deze methode ook echt diepe gevoelens gestructureerd en behapbaar kunnen worden!

Ik geef de meerdaagse cursus een 10

Liane, cursist okt 2022

Ik vond alles goed verzrgd: de materialen, de ruimte, de werkmappen, de stappenplannen van de sjablone. Het lesrooster verliep vloeiend; er was voldoende tijd om te laten bezinken. Er werd goed voor ons gezorgd.

Deze cursus deed ik voor de 2e keer. Ditmaal ging ik op voor het diploma. De ruimte en de tijd die ik in deze cursus ervoer om te oefenen, te verwerken en na te bespreken, vond ik heel waardevol.

Ik geef de cursus een 9.

Anne de Pagter, cursist okt. 2022

De cursus heeft mij enorm veel gebracht (misschien wel levensveranderend) Ik wist al heel veel dingen die ik gehoord/geleerd had vanuit mijn vak en interesses, maar nu kreeg het echt betekenis. Door met eigen thema's aan het werk te gaan, zag ik wat de sjablonen kunnen betekenen.

Het creatieve programma en het werken in stilte, vond ik heel prettig.

Femke Dijkman, cursist juli 2020

IMG_20210702_221233997.jpg
bottom of page