Logo TJG coach transparant.png

Gediplomeerd Teken je gesprek coach:

 

Duur van de toets: 1½ uur

​Tijd: tussen 10.30-17.00

​Kosten: 195 euro

Als je graag met de toets wilt meedoen omdat je jezelf wilt testen, de puntjes op de i wilt zetten en adviezen en tips wilt krijgen, dan kun je je ook aanmelden voor de toets.

Je kunt je alleen aanmelden als je al de 3, 4 of 5 daagse cursus TJG gedrag, gedachten (mindset) en faalangst gevolgd hebt. (Dit geldt ook voor de LVB-Autisme-werkhouding versie.) 

Voor iedereen die de toets haalt geldt, dat je daarna officieel gediplomeerd Teken je gesprek coach bent en zodanig op de website van Teken je gesprek vermeld kan worden. Je kunt daarna deelnemen aan de jaarlijkse besloten bijeenkomst van gediplomeerde Teken je gesprek coaches en het Teken je gesprek trainers team.

De jaarlijkse kosten voor plaatsing op de website en gratis deelname aan de jaarlijkse bijeenkomst zijn 47,50 euro (BTW vrij). 

​De toets bestaat uit:

1. Je kunt aantonen dat je de Teken je gesprek basishouding bezit middels filmopnames.
2. Je hebt van alle acht sjablonen die aangeboden zijn in de basiscursus een getekend gesprek uit de praktijk waarop je de sjablonen op de juiste manier getekend hebt.


De acht sjablonen zijn:

1. dit gaat goed- dit gaat niet goed (groene en rode spin)

2. ketting van gebeurtenissen

3. de groene ketting - nieuw gedrag

4. voordelen-nadelen onderzoek

5. de uitpluis

6. faalangst/denk sjabloon

7. de actie spin

8. succes vieren

LET OP: je kunt alleen aan de toetsing meedoen als je de  basiscursus gedrag, gedachten (mindset)  en faalangst gevolgd hebt.

 

Locatie:

De toetsing vindt plaats in  Veenendaal (Overberg)  of

Rolde (bij Assen)

Duur van de toets: 1½ uur

​Tijd: tussen 10.30-17.00

​Kosten: 195 euro

De toetsing wordt afgenomen door  Adinda de Vreede

​Resultaat:

 

Op de website kun je vermeld worden als een officieel gediplomeerd Teken je gesprek coach. Daarnaast ben je welkom op de jaarlijkse besloten bijeenkomst.

Hier zijn kosten aan verbonden