top of page

Verdiepingsdag Teken je gesprek over contacten/relaties verbeteren

Let op: de Verdiepingsdagen zijn alleen toegankelijk voor diegenen die al een basiscursus Teken je gesprek gedaan hebben (minimaal de 3 daagse)

Kosten: 245 euro per persoon.

Teken je gesprek biedt mogelijkheden om contacten met familie, vrienden, kennissen en anderen (bv werk of school gerelateerd) te onderzoeken en te verbeteren of los te laten. Bij het onderzoek kan de probleemdrager erachter komen wat er precies misgaat maar ook wat er goed gaat. De bewustwording van het een en het ander is ook bij deze verdiepingsdag van grote invloed op het vermogen van de onderzoeker om iets te veranderen, verbeteren of eventueel het contact te beëindigen.

Je leert op deze dag hoe je iemand met een onbevredigend contact kunt begeleiden. Dit gaat aan de hand van een bepaalde structuur, die kenmerkend is voor alle Teken je gesprek begeleiding. De eerste nadruk ligt op bewustwording bij de onderzoeker van de huidige situatie en de gevolgen voor de omgang en het gevoel dat daarmee gemoeid gaat. Vandaar uit kan bij de onderzoeker inzicht en het verlangen ontstaan om dingen te veranderen.  Vervolgens stel je samen met de probleemdrager een plan op om de verandering te ondersteunen.

Resultaat

 •  Je ontvangt een certificaat
   

 • Na de verdiepingsdag ben kun je een visueel gesprek voeren over relaties/contacten en weet je welke sjablonen je in kunt zetten
   

 • Je hebt een tool in handen waarbij de probleemdrager zichzelf leert kennen en  kan leren zichzelf te helpen.

 

​Programma

De inhoud van de dag is zowel theoretisch als praktisch van aard.

Aan de hand van verschillende casussen wordt het hele Teken je gesprek over contacten - begeleidingstraject getoond.

De Teken je gesprek sjablonen bieden de mogelijkheid om het gedrag van de ander en de onderzoeker zelf,  de gedachten en overtuigingen visueel voor je te zien. Visualisatie is een krachtige tool en een meerwaarde is om de probleemdrager te helpen bij  het reflecteren, relativeren en verwerken. Op de verdiepingsdag word je uitgelegd welke sjablonen je kunt gebruiken en waar je op moet letten wanneer je met iemand over zijn relaties/contacten tekent.​​

 

 

 

Teken je gesprek

Investering

 • Prijs  245,- euro per persoon.

 • Inclusief: reader en stappenplannen sjablonen

 • Koffie, thee en lunch.

 • Studiebelasting: 8 studie uren.

  Gebruiksmateriaal: stiften en papier, is aanwezig. 

Studieplek tegen gereduceerd tarief: 

bottom of page